WeedBuster.dk © 2012

 

 

Referencer og links...

 

 

Stevnsfisker.dk

"Der var ikke store mængder ålegræs i vandet under min test, men der var en del drivende skidt, og det mærkede jeg intet til efter monteringen af "Weedbuster". Desværre var der ingen fisk under land, forholdene var nu heller ikke optimale, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at fisken nok skal blive kroget selvom man har "Weedbuster" monteret.

Jeg må sige, at min skepsis er gjort til skamme, og det er bestemt en opfindelse jeg finder særdeles nyttig, især fordi man nu ikke behøver at få ødelagt en fisketur på grund af drivende skidt i vandet." Ole Rådhede, Stevnsfisker.dk


Se hele anmeldelsen her:

http://stevnsfisker.blogspot.com/2012/03/genial-opfindelse.html


 

 

Kystfisker.com

"Første gang jeg valgte et prøve Weedbusteren var på en dag, hvor at det imod forventning faktisk var “umuligt at fiske for ålegræs. Jeg skal så love for at det ikke var umuligt med en Weedbuster monteret på krogen:o). Fra at have 20+ stk ålegræs strå siddende på min krog i hvert kast, gik jeg til at fiske totalt rent i 29 ud af 30 kast ved at montere en Weedbuster på min enkelt krog.

Når fisken så hugger og der er en Weedbuster monteret på krogen, hvad sker der så? Det siger knald og så sidder fisken der som den plejer. Jeg kan overhoved ikke mærke forskel i krogningsevnen uanset om jeg anvender Weedbusteren eller ej. Gummiet som er anvendt til fremstilling af denne dejlige kreation, er meget tyndt og smidigt. Jeg har heller ikke indtryk af at fiskene lurer Weedbusteren og man derved fanger færre fisk end hvis den ikke var monteret."

 

Se hele anmeldelsen her:

http://kystfisker.com/weedbusteren/

 

 

 

FiskeAvisen 2. maj 2012

"FiskeAvisen har haft en række af vores kystskribenter til at teste WeedBuster, og tilbagemeldingerne har alle været positive. Anordningen virker efter hensigten og har heller ikke påvirket agnens gang i vandet."

http://eavis.fiskeavisen.dk/fiskeavisen/100/23 


 

 

Kommentar til Stevnsfisker.dk

"Ja, så fik jeg fornøjelsen af at prøve Weedbuster under gårsdagens fiskeri, og det var virkelig en positiv oplevelse.

Der var, som du jo ved, godt med drivende ålegræs under land og på et tidspunkt blev dette ganske ødelæggende for fiskeriet. En Weedbuster blev monteret på Siwashkrogen - og vupti - problemet var løst til UG.

Der skal ingen tvivl være om at der fremover kommer til, at være en ladning Weedbuster i udrustningen hos undertegnede.

En helt igennem SUPER opfindelse, der på trods af sit umiddelbare lidt primitive indtryk virkelig er effektiv og vigtigst af alt, kan redde en fisketur der ellers ville have været ødelagt af drivende møg i vandet.

http://stevnsfisker.blogspot.com/2012/03/genial-opfindelse.html 

 

Bornholms Tidende, 12. maj 2012
Uddrag af journalist Jørgen Clausens anmeldelse:

Sommerhalvåret byder på bedre havørredfiskeri end almindeligt antaget.

Dog kan drivende ålegræs o.a. gøre det umuligt at fiske. Det problem har Kasper Nørregaard Ipsen fra Hasle nu opstøvet en løsning på og præsenteret mig for; et nyt produkt på markedet der hedder hedder Weedbuster.

Weedbuster modvirker, at tangen fanges og fastholdes i kroggabet - dvs. i halvcirklen mellem krogøje og krogspids. WeedBuster fungerer ved at lukke denne halvcirkel, så tangen ikke kan sætte sig fast.
Weedbuster består af et plastrør specielt udviklet til formålet med en stift i den ene ende. Stiften fastgøres i krogøjet og plastrøret føres over krogspids og modhage.
Når fisken hugger, brister det specielt udviklede plastrør, så krogspidsen og modhagen blottes - og fisken er kroget på helt normal vis.

Kasper har, efter at have prøvet at fiske med den i nogle måneder, erfaret, at ud over effektivt at undgå grøde på krogen og at kroge fisken fint, kan Weedbuster klare adskillige brist, før den er slidt ned.
Weedbuster er udviklet og fremstillet i Danmark.

 

Billedtekst

Weedbuster, et godt bud på fiskeri i vand med løsrevet grøde.

Journalist, Jørgen Clausen

 

Se hele anmeldelsen her
 

    

 

            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs om fiske-oplevelser

Facebook eller send dine egne rapprter - gerne med fotos - til erik@weedbuster.dk

 

 

 

 

 

 

       


    

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gå til Webshop

Du kan betale med alle typer kort.